Ish-zv/ministrja e Punëve të Brendshme, Rovena Voda ka mbërritur në SPAK, (Prokuroria e Posaçme). E veshur me të zeza dhe me syze, një çantë dhe një letër në dorë, Voda shihet teksa hyn brenda ambienteve të Prokurorisë së Posaçme, ku pritet të merret në pyetje në lidhje me akuzën e “ndikimit të paligjshëm” për punësimin nhë ministri të Florida Beut.