Detaje të reja janë zbardhur nga ngjarja e rëndë në Greqi, ku një 53-vjeçar u akuzua për sulm seksual nga një e re, në një qendër masazhi.

Mësohet se ndaj shqiptarit tashmë po hetohet dhe një tjetër akuzë për një rast të ngjashëm, i cili është ngritur pas publikimit në media të ngjarjes. Ndërkohë është zbardhur dhe dëshmia e shqiptarit, i cili tregon hap pas hapi sipas tij, se çfarë ka ndodhur me vajzën në qendrën e masazhit.

Kujtojmë se ngjarja ka ndodhur mesditën e 26 nëntorit, ku vajza 23-vjeçare që ka ngritur akuzën, ishte e shtrirë gjysmë e zhveshur në shtratin e masazheve. Në vend që të shijonte masazhin, masazhatori i hoqi me këmbëngulje të brendshmet dhe kur viktima i tha të ndalonte, ai jo vetëm që nuk e respektoi, por shkoi aq larg sa i vendosi gishtat në organet gjenitale.

Ajo kishte një takim atë ditë në orën 3:30. Ajo hyri dhe më tha se dëshiron të masazhojë këmbët dhe të pasmet e saj për celulitin. I thashë se do të ishte mirë që ajo të masazhonte pak qafën dhe shpinën, për çlodhje, gjë që bëra. Ajo donte të bënte të pasmet dhe këmbët. Ajo hyri në dhomën speciale, i thashë të hiqte rrobat dhe të vishte kostumin e banjës njëpërdorimshme që ne ofrojmë. Ajo do të ishte e shtrirë me fytyrë poshtë. Pasi ajo u bë gati, unë trokita në derë, e pyeta nëse ishte gati dhe shkuam. Nga sa më tha, nuk kishte bërë kurrë një masazh celulit më parë. Unë e masazhova me gota thithëse.

“Gjatë kursit më tha që është (s.s i referohet statusit profesional të vajzës që ka studime akademike). I thashë se do ta ndihmoja me celulitin sepse kishte lëkurë shumë të butë. Ajo dukej shumë e kënaqur. Me levizjet qe kam bere me vajin qe perdorim, si mund te me rrëshqitej dora ne organet gjenitale siç thotë ajo, nuk e kuptova as e kisha ndermend një gje te tille dhe as me shkoi ne mendje . Në moshën e vajzës janë vajzat e mia.

 Unë vazhdoj masazhin, pastaj bëra duart, masazhi u krye, ajo nuk donte asgjë në fytyrë. Ajo tha se kishte një orë të lirë. Kur ndaluam, e falënderova, e pyeta se si ishte, ajo tha mirë. Dola, ajo u vesh dhe pastaj folëm 5 minuta për vaksinat që kishte bërë në dy doza, i thashë që kam bërë tre doza kam frikë se ma kishin ngarkuar zemrën dhe u mbyllëm ashtu. Më tha se do të linte një takim të ri të shtunën e ardhshme dhe do të më telefononte. I thamë lamtumirë dhe kaq.

Nuk e kuptova se si u keqkuptua, dhe nëse u keqkuptua, i kërkoj shumë falje. Si mund ta bëja një gjë të tillë, ne bëjmë punën për të rritur fëmijët tanë. Dora mund të ketë rrëshqitur, përgjithësisht kjo ndodh me vajra dhe lëvizje masazhi, të cilat duhet të jenë të fuqishme. Ndoshta jam anuar pak por nuk e kam kuptuar. Të brendshmet e disponueshme kanë dy shirita, një në secilën anë shumë të hollë, ndaj masazhin e filloj nga barku, i kalova duart poshtë shiritit për të vazhduar deri te kofshët.

Nuk mbaj mend që ka ndodhur diçka tjetër, lëvizjet e mia ishin intensive dhe bëja masazh. Nuk e kuptova pse do të keqkuptohej një vajzë, nuk u tha asgjë për atë që thotë deklarata e saj, nuk e dëgjova të thoshte se nuk ndihet rehat me diçka që i kam bërë. Ajo që thotë për mënyrën se si u largua nuk është e vërtetë. Ne folëm për 5 minuta para se ai të largohej. Gjithçka e kam bërë në mënyrë korrekte dhe profesionale, nëse gjatë masazhit më ka rrëshqitur dora dhe nuk e kam kuptuar, kërkoj sërish falje. Nuk do ta bëja këtë në biznesin tim, nuk jam në atë pozicion me problemin e zemrës që kam dhe nuk do ta bëja kurrë, jam baba i tre fëmijëve. Mund të bëj sërish një operacion në zemër të hapur.”- ka treguar ai.