Në selinë e Partisë Socialiste ka filluar mbledhja e Grupit Parlamentar.  Bëhet me dije se  i pranishëm në këtë mbledhje është  dhe kryeministri Edi  Rama.

Fokusi i diskutimit  në këtë takim është organizimi i strukturave të partisë për zgjedhjet vendore të 14 majit.

vijon..