Gjykata e Posaçme ka nisur ditën e sotme shqyrtimin gjyqësor ndaj Fatos Lulos. 

Kujtojmë se Lulo është ish-anëtar i Gjykatës Kushtetuese.

Ndër të tjera bëhet me dije nga burimet për mediat se ai akuzohet nga Prokuroria për “fshehje e mosdeklarim të pasurisë” në formën e kallëzimit të rremë.

Sipas SPAK, Lulo ka bilanc negativ të të ardhurave në dy pasuri, një apartament ne Tiranë dhe në një zyre 172 m2 e deklaruar si e dhuruar në Rrugën e Durrësit. Perveç 2 akt ekspertimeve financiare, Spak kërkoi edhe pyetjen e 4 dëshmirarëve, ndërsa Seanca e radhës do të zhvillohet në 30 janar.