Moti për sot parashikohet i kthjellët në të gjithë territorin përjashtuar vranësirat e pakta kalimtare në orët e mëngjesit dhe mbrëmjes.

Gjithashtu në orët e mëngjesit dhe orët e mbrëmjes në zonat luginore do të ketë mjegull të dendur apo mjegullinë si dhe shikim të reduktuar.

Temperaturat minimale pritet të jenë zero gradë Celsius në disa qytete maksimalja shkon në 17 gradë.

Në orët e mbrëmjes era kthjen drejtim nga kuadrati i jugut dhe fiton shpejtësi deri në 6-8m/s