Është mbyllur seanca maratonë në Kuvendin e Shqipërisë.

Bëhet me dije se seanca maratonë ka qenë për diskutimin mbi buxhetin e vitit 2023.

Mësohet nga ana tjetër se projekt-buxheti është miratuar me 76 vota pro, ndërsa 41 deputetë kanë votuar kundër, ndërsa nuk ka pasur asnjë abstenim.

Seanca e Kuvendit ka nisur ditën e djeshme në orën 10:00 dhe vijoji deri në orën 23:00, për të rinisur sot në orën 09:00, e duke u mbyllur në orën 13:55.