Ditën e djeshme në emisionin “Ftesë në 5” në Top Channel u komentua promovimi që britanikja “The Sun” i bëri vendit tonë.

Sipas “The Sun”, Shqipëria mund të konsiderohet si Maldivet e Europës, por shumë herë më lirë, me një biletë që shkon vetëm 27 paund.

Flora Xhamani e quajti këtë një titull bajat dhe aspak promovues për Shqipërinë, pasi sipas saj këto shkrime sjellin në Shqipëri kategori turistësh që nuk shpenzojnë shumë.

“Në nuk kemi nevojë të na vijnë turistë fukarenj britanikë”, tha e revoltuar ajo.