Vetëm pesë ditë pasi u operua nga apendiciti, Rama ka nisur sot fushatën nga Kamza me Rakip Sulin.

Pasi tha se ka një tjetër apendicit me ‘dy koka dhe të dhimbshëm për të hequr’, Rama kërceu me banorët me këngën e fushatës së Partisë Socialiste.

“Herës tjetër sigurohuni që simfonia të jetë me lartë, sidomos kur të vini në Kamëz. Qielli i pastër dhe filluan pikat e begata të shiut”- tha Rama pas kërcimit.