Një tjetër incident ka ndodhur në një qendër votimin në Spitallë të Durrësit.

Mësohet se kreu i Partisë Demokratike Durrës, Dritan Burgija, shtetasit Pjetër Pjetri dhe Ndec Pjetri, kanë goditur me grushte shtetasin Hekuran Markola, pjesë e këshillit bashkiak të Partisë Socialist.

Ndërkohë, në Komisariatin e Policisë Durrës, Markola ka deklaruar se ngjarja ka ndodhur gjatë kohës që ka qenë në korridorin e Qendrës së Votimit 1430-2.

Ndërkohë, policia po punojnë për kapjen dhe shoqërimin e këtyre 3 shtetasve.