Mesnatën e kaluar në një lokal në qytetin e Prrenjasit ka pasur një shpërthim që dyshohet se është shkaktuar me eksploziv, duke shkaktuar dëme materiale.

Nga shpërthimi ka pasur dëme të pjesshme dhe thyerje të xhamave edhe të disa apartamenteve pranë biznesit.

Nga verifikimi ka rezultuar se biznesi, ku ndodhi shpërthimi i përket shtetasit Agim Kokonozi.

Ndërkaq policia ka dokumentuar ngjarjen dhe ka rënë në gjurmë të autorëve të dyshuar të vendosjes së lëndës plasëse në këtë biznes.