Është identifikuar viktima fatkeqe e aksidentit tragjik të mbrëmjes së djeshme në aksin e Shkozë në Tiranë.

Sipas burimeve mësohet se bëhet fjalë për një grua të moshuar me iniciale F.N. me moshë 79-vjeç.

Sipas dëshmitarëve aksidenti ishte tepër i rëndë dhe fillimisht kujtuan se ishte shtypur ndonjë kafshë.

Vetëm më pas kuptuan se bëhej fjalë për një njeri.

Ndërkohë nuk ka ende asnjë gjurmë apo informacion në lidhje me automjetin që i mori jetën.