Sazan Guri ka ngorutr alamrin ditën e sotme në lidhje me projektin e përfolur, ku Shqipëria pritet të furinizojë me ujë të pijshëm Italinë, përmes burrimeve në jug të vendit.

Guri madje deklaroi se po rrezikon familjen e tij, për shkak se po flet kundër këtij projekti.

“Unë po rrezikoj familjen, me gruan me djalin, sepse djali po kërkon leje për të ndërtuar një bujtinë dhe me këtë si po flas sot nuk do ma japin. Unë ja dal shumë mirë me të ardhurat e mija. Ka shumë që më thonë prit profesot, por nuk ma ndjen, se mua detyrat mi jep ai lart.  

Ne do zhvillojmë një takim personal. Nuk kam mosha për pension. Unë jam pensionist tani, do mblidhen ekspertë, juristë. Por kujdes, shumica kanë frikë. Gjyna dhe mos qoftë, i ka kapur ai.”- tha Sazan Guri.