Një qytetar ka denoncuar grabitjen e makinës së tij nga dy të rinj. Ngjarja ka ndodhur në zonën e Kombinatit.

Pronari i makinës ka publikuar edhe pamjet filmike që tregojnë se si dy të rinj afrohen pranë mjetit, e ndezin dhe largohen bashkë me të.

Pronari i makinës pretendon se policia i disponon pamjet, por deri më tani nuk kanë bërë asnjë identifikim të autorëve.