Bledar Avdia me vajzën e tij 7-vjeçare Jonadën po qëndronin në bregun e detit në Potam. Një skaf që erdhi nga deti, i mori jetën mizorisht të miturës.

Çfarë ndodhi ne ato minuta dhe çfarë veprimesh kreu komisari Arjan Tase qe solli tragjedinë? Një dëshmitar okular që ndodhej 10 metra afër vendngjarjes rrëfen se si Arjan Tase kreu krimin e rende.

Pamjet e mëposhtme tregojnë në 3D skemën e ngjarjes së rëndë të 2 gushtit: