Dibran Hoxhaj, i njohur ndryshe si ‘Kobra’, i cili ndodhet në pranga për vrasjen e një 31-vjeçari pas sherrit në klubin e natës në Prizren deklaronte vite më parë se veprat që ai kryen nuk janë krim.

Ai thoshte se ishte në hasmëri me 2-3 familje dhe shprehej se nuk mbante më armë.

“Veprat që kam unë nuk ka krim, ku ka fakte që kam bërë krim, veprat kanë të bëjnë vetëm më rrahje, nuk janë vepra kriminale, nuk është asgjë.

Unë jam në hasmëri me shumë familje, më kanë zënë me armë nja 2-3, më kanë dënuar, për të gjitha veprat janë dënuar. Kam mbajtur armë më herët, jo tani.

Kam vuajtur dënime mbi 2-3 muaj, arma nuk është ndonjë gjë tragjike, që e kam pasur unë”, tha Dibran Hoxha.