“Bashkë fitojmë”. Kështu do të quhet koalicioni i opozitës në zgjedhjet lokale të 14 Majit, në vendin tonë.

Mbrëmjen e sotme është publikuar edhe sigla e koalicionit, pjesë e të cilit janë Partia e Lirisë, Partia Demokratike e Shqipërisë e drejtuar nga Sali Berisha, PDK dhe PBDNJ.

Ndërkohë partia udhëheqëse do të jetë PL. Përfaqësuesi i kësaj partie, Endrit Braimllari ka dorëzuar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, kërkesën për regjistrim në zgjedhjet e 14 Majit.