Fation Veizaj ka lënë ditën e sotme mandatin e deputetit të Partisë Demokratike.

Bëhet me dije se Gëzim Ademaj do të jetë pasardhësi që pritet të marrë mandatin e deputetit të PD në qarkun e Vlorës.

Kujtojmë se Vaizaj hoqi sot dorë nga mandati, duke dhënë dhe arsyet e këtij vendimi.

Sipas listës së kandidatëve për deputetë në zgjedhjet e 2021 mandati i kalon Gëzim Ademajt. Nëse dhe ky nuk e pranon, sipas radhës i kalon Jolio Dines.

Ademaj ka qenë më parë Drejtor i minierës së Selenicës.