Një 64-vjeçar, i akuzuar për vrasjen e një familje shqiptare në 3 mars 2022 është dënuar 4 herë me burgim të përjetshëm.

Gjykata e Patrës ka vendosur për 61 vjeçarin dënimin më të madh duke e shumëzuar me katër herë, sa ishin dhe viktimat e tij, një çift dhe dy djemtë e mitur 1 dhe 2 vjeç, duke i’u bashkuar plotësisht akuzës të ashpër të prokurorit për një vrasës të egër.

Sipas akuzës, vrasësi e bëri çdo gjë në gjakftohtësi, ku pasi vrau çiftin dhe një nga djemtë, mbyti dhe foshnjen me duart e tij, e më pas ndërroi rrobat e u largua nga zona.

Ngjarja e frikshme e vrasjes së një familjes shqiptare vetëm për 2 qira të papaguara në 3 mars të 2022 ka ngrirë jo vetëm banorët e Andravidas, por gjithë Greqinë ndërsa akoma dhe sot shumë banorë deklarojnë, se jo vetëm që shtëpia ku djali i madh i familjes gjeti trupat pa jetë të prindërve dhe vëllezërve të mitur nuk banohet nga askush, por edhe shumica e tyre nuk munden akoma të kalojnë as nga rrugica ku ndodhet.

Dënimi maksimal dhe tepër i rreptë për vendasin 61 vjeçar përmban dhe 21 muaj për armëmbajtje pa leje dhe 900 euro gjobë.