Ish-kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha është përballur me një “kundërshtar”. Teksa bisedonte me të rinjtë në Durrës, Lulzim Basha po fliste, kur një person iu afrua dhe i tha “besprem”.

Në këtë moment, ish-numri një i opozitës i kërkoi që t’i bashkohej bashkëbisedimit të tij me të rinjtë për të mësuar edhe më shumë. 

Hajde, hajde ta marrësh vesh kush ka pre kë? Hajde, hajde se unë nuk shaj,”-tha Basha, por nuk mori pas asnjë përgjigje.