Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 28 shtator do të kryhen punime në një nga fiderat e NST Mëzez dhe NST Valias.

Bëhet me dije nga njoftimi zyrtar se pa energji do të mbeten këto zona në Tiranë;

09:00-13:00
Pjesërisht: Zona Fushë Mëzez, ish-rruga “Ura”, zona pranë Bregut të Lumit, Laknas

09:00-15:00
Pjesërisht: Bërxullë, Domje, Bathore, Breg Lumi, Qerekë,Tapizë, Laknas, Valias, Frutikultura Kamez, Çekrezë dhe Kasallë