Për herë të parë u ngjit në skenën e teatrit “Migjeni” në vitin 1973, dhe sot pas 50 vitesh, u rikthye sërish pranë publikut shkodran më një spektakël humori dhe muzike.

“Vlerësimi më i madh është kur njerëzit të mbajnë mend për humorin tënd”, thotë humoristi i mirënjohur.

Humori shqiptar është në krizë pasi estradat e disa qyteteve ose janë shkrirë ose janë drejt mbylljes dhe aktorët problemin e shikojnë tek mungesa e tekstshkruesve.

“Mjeshtri i Madh” , Edmond Halili, pavarësisht se prej vitesh jeton në Durrës, thuajse të gjithë karrierën e tij, e ka me estradën e Shkodrës përkrah emrave të mëdhenj të humorit shqiptar. /Top Channel/