Grevat e aktorëve dhe shkrimtarëve e kanë bërë të qetë një nga tapetet e kuq më magjepsës të industrisë së filmit. Personat e famshëm janë dyndur tradicionalisht në Festivalin e Filmit të Venecias çdo shtator, duke mbërritur në Palazzo del Cinema historike – ndonjëherë me varkë – për premierat dhe kamerat e pritjes. Por me Shoqatën e Shkrimtarëve të Amerikës (WGA) dhe Shoqatën e Aktorëve të Ekranit dhe Federatën Amerikane të Artistëve të Televizionit dhe Radios (SAG-AFRA) të bllokuar në mosmarrëveshje industriale mbi pagat më të larta dhe inteligjencën artificiale, ndër të tjera, aktorët kanë qenë këtë vit të ndaluar të promovojnë filmat e tyre.

Megjithatë, në mungesë të tyre, modelet, ndikuesit, dizajnerët dhe figurat e kinemasë së pavarur evropiane janë vënë në qendër të vëmendjes së Venecias. Dhe ka pasur shumë pamje elegante të shfaqura, nga fustani dramatik i modeles spanjolle Eugenia Silva, Armani Privé, te kostumi i bardhë pa mundim i stilistit italian Pierpaolo Piccioli. Lëvizni poshtë për të parë disa nga paraqitjet më të mira nga festivali i këtij viti.

Adam Driver

Jonica T. Gibbs

Barbara Palvin

Eugenia Silva

Flora Dalle Vacche

Georgina Rodriguez

Jacob Elordi