Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve në KQZ ka miruatuar ditën e sotme rezultatin e zgjedhjeve lokale të bashkisë Rrogozhinë, pas rinumërimit.

Sipas rezultatit zyrtar, kandidati i Partisë socialiste Edison Memolla konfirmohet kryetar, me 21 vota diferencë, nga kandidati i koalicionit “Bashkë Fitojmë”.

Ndërkohë KAS ka rrëzuar dhe kërkesën e kolaicionit për shpalljen të pavlefshme të votave të burgut.