Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar blihet me 106.8 lekë dhe shitet me 108.2 lekë.

Euro ka pësuar një rritje të lehtë dhe blihet me 114.2 lekë dhe shitet me 115 lekë.

Ndërsa paundi britanik sot do të blihet me 130 lekë dhe do të shitet me 132.4 lekë.

Franga zvicerane në tregun shqiptar do blihet me 115 lekë dhe do shitet me 116 lekë.