Dollari amerikan është blerë këtë të hënë, 19 shtator me 115.9 lekë dhe është shitur me 117 lekë sipas kursit të këmbimit, duke pësuar një rënie të lehtë.

Sakaq monedha evropiane Euro blihet me 116.3 lekë dhe shitet me 117 lekë për të disatën ditë me radhë, duke treguar një farë qëndrueshmërie.

Rënia ka pësuar paundi britanik, i cili sot blihet me 131.7 lekë dhe shitet me 134.5 lekë.

Ndërsa franga zvicerane blihet me 119.6 lekë dhe shitet me 121 lekë.