Dollari amerikan është blerë sot, 10 Gusht me 113.5 lekë dhe është shitur me 114.5 lekë, duke shënuar qëndrueshmëri në krahasim me një ditë më parë.

Monedha evropiane euro blihet sot me 116.3 lekë dhe shitet me 117 lekë, duke treguar qëndrueshmëri prej disa ditësh në treg.

Paundi britanik ka treguar forcim. Ai sot blihet me 136.5 lekë dhe shitet me 137.9 lekë.