Dollari amerikan është blerë sot, 13 Gusht me 113.3 lekë dhe është shitur me 114.5 lekë, duke shënuar rritje të lehtë në krahasim me një ditë më parë.

Monedha evropiane euro blihet sot me 116.7 lekë dhe shitet me 117.5 lekë, duke treguar qëndrueshmëri prej disa ditësh në treg.

Ndërsa paundi britanik sot blihet me 136.7 lekë dhe shitet me 138.2 lekë.