Sot, më 19 janar 2023, dollari amerikan blihet me 107.2 lekë dhe shitet me 108.1 lekë.

Euro blihet me 116 lekë dhe shitet 116.6 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 131.7 lekë dhe shitet me 133 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 116.5 lekë, ndërsa në shitje me 117.5 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 79.3 lekë dhe në shitje me 81.5 lekë.

Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja.