Monedha e eurozonës shitet sot me 117.1 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 117.8 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 133.8 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 87.7 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 118.6 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.8 lekë.