Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar blihet me 116.3 lekë, duke shënuar një rritje të lehtë krahasuar me një ditë më parë, ndërsa shitet 117.7 lekë.

Monedha evropiane mbetet e pandryshuar, një euro blihet me 116.5 dhe shitet 117.3 lekë.

Edhe paundi britanik ka pësuar një rritje. Në tregun shqiptar një paund blihet me 133.7 lekë dhe shitet 136.

Ndërsa franga zvicerane blihet me 120.3 lekë dhe shitet 121.6.