Imazhet tronditëse të marra nga brenda shtëpisë së tmerrit të incestit në Poloni kanë zbuluar bodrumin e zymtë ku Piotr Gierasik, groposi foshnjat e porsalindura të vajzës së tij, ndërsa ata vazhdonin lidhjen e tyre katërvjeçare. 

Piotr, 54 vjeç dhe Paulina Gierasik, 20 vjeç, po përballen me burgim të përjetshëm për vrasje dhe incest pasi eshtrat e tre foshnjave u zbuluan në pronën e tyre, në fshatin Czerniki.

Policia kishte kryer një vizitë në pronë pasi kishte marrë një informacion shqetësues nga shërbimet sociale, por gjatë krehjes së pronës zbuloi një erë të keqe që dilte nga një bodrum brenda shtëpisë.

Pas inspektimit të mëtejshëm, ata gjetën gjetjen kufomat e dekopozuara të tre fëmijëve që ishin hedhur në gropën e zezë.

Dy nga foshnjat ishin futur në qese plastike dhe u varrosën në një varr të cekët në tokën poshtë shtëpisë. Një e tretë, që besohet se i përkiste një tjetër prej vajzave të Piotrit, thjesht ishte lënë të dekompozohej.

Babai dhe vajza, të cilët thuhet se kanë ‘jetuar si çift’, u akuzuan për akuza të shumta vrasjeje dhe për incest.

Kolegët e Paulinës thanë se dyshuan se ajo ishte shtatzënë pasi filloi të vishte rroba të gjera. Më pas ajo mori tre javë pushim nga puna, por u kthye një javë më vonë.

Sipas prokurorëve, dy nga fëmijët e vrarë vinin nga lidhja e tij me 20-vjeçaren, e cila sipas tyre ishte në një marrëdhënie konsensuale me të atin. Fëmija i tretë ishte nga një lidhje që kishte me një vajzë tjetër, pasi burri e detyroi të bënte seks.

Duke u zhvendosur në fshat rreth 15 vjet më parë, Piotr po rriste i vetëm fëmijët e tij pasi gruaja i vdiq.