Një kërcënim për eksploziv ka alarmuar autoritetet greke ditën e sotme.

Një person ka kërcënuar se do hidhte ne erë aeroportin dhe 6 spitalet në Greqi “Eleftherios Venizelos”, “Agia Sophia” dhe “Gennimatas”, duke i dërguar policisë dy e-maile në gjuhën angleze.

Mediat greke raportojnë se burri i dërgoi Komisariatit të Policisë dy e-mailet rreth orës 6:30, ndërsa thuhej se në aeroport dhe katër spitale janë vendosur mina. 

“Nëse nuk e liron mikun tim do të hedh në erë të gjithë ju të krishterët ortodoksë”, shkruhet në email.

Autoritetet kanë kryer menjëherë kontrollin, por nuk është gjetur asgjë.