Një grua që la burrin e saj për të dashurin e saj lezbike pas një “zgjimi seksual”, ka përdorur spermën e ish-it për të lindur një fëmijë me të dashurën e saj.

Në fillim të këtij viti, Linda Fruits, nga Sunrise, Florida, SHBA , bëri bujë kur zbuloi se i kishte kërkuar ish-partnerit të saj të ishte babai i fëmijës së saj.

Pasi luftoi me një marrëdhënie “pa seks” që kur mirëpriti fëmijën e tyre të dytë në fillim të vitit 2020, 33-vjeçarja Linda i dha fund martesës së saj me Christopher Haerting, 36 vjeç, në gusht 2021 pas tetë vitesh së bashku. Pas pushimit, Linda më pas pati një “zgjim seksual” ndërsa lëvizte nëpër TikTok, duke e parë veten të tërhequr nga gratë dhe duke kuptuar se ishte lezbike.

Linda u takua me të dashurën e tanishme Maddy Gross, 36 vjeç, në nëntor 2021, dhe të dyja u bënë të pandashëm, me marrëdhënien e tyre që përparoi shpejt dhe Maddy ndau hapur dëshirën e saj për të pasur fëmijë.

Gjashtë muaj pas takimit, Maddy u zhvendos të jetonte me Lindën, Christopher dhe dy djemtë e tyre, Elliot, katër vjeç dhe Owen, dy.

Dyshja e pyetën Christopher nëse ai do të konsideronte të ishte dhuruesi i spermës për të zgjeruar familjen dhe treshja vendosi të ecnin përpara së bashku – me Christopher që ishte babai i fëmijës, si dhe dhurues i spermës.

“Ishte ende e vështirë herë pas here, por ne flisnim për emocionet tona gjatë gjithë kohës. dhe kjo ndihmoi shumë. Ne të dy e dinim se fëmijët tanë janë më të rëndësishmit dhe të qenit në gjendje t’i shihnim ata çdo ditë ishte më e rëndësishme sesa të ndashim familjen tonë dhe sinqerisht, duke i bërë gjërat më të komplikuara për veten tonë. Shumica e çifteve, marrëdhënia romantike e të cilëve përfundon, duhet të largohen nga njëri-tjetri për të ecur përpara ose sepse është toksike. Ne gjetëm një mënyrë për të ecur përpara ndërkohë që jemi bashkë prindër dhe jetojmë së bashku dhe ka qenë e mrekullueshme. Padyshim që nuk ishte një po e menjëhershme (kur m’u kërkua të bëhesha dhurues i spermës). Kisha shumë pyetje për secilin prej tyre, të cilave më duhej një përgjigje përpara se të ndihesha rehat me të. E panegociueshmeja ime më e madhe ishte se nuk isha rehat duke qenë vetëm një donator. Doja të isha baba/bashkëprind dhe ligjërisht në certifikatën e lindjes.”- tha Christopher.