Ndodhi sërish! Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden u pengua dhe u rrëzua teksa shpërndante diplomat në një ceremoni diplomimi për Akademinë e Forcave Ajrore të SHBA në Kolorado të enjten.

Biden, i cili është presidenti më i vjetër në detyrë i vendit në moshën 80-vjeçare, u pa duke u ndihmuar nga zyrtarët e Forcave Ajrore për t’u ngritur nga toka

.