Një çift u kap duke bërë seks në mes të parkut, para fëmijëve. Ata që kishin dalë për të shëtitur qentë treguan se dyshja, në të 20-tat, puthej e përqafohej pa u turpëruar nga të tjerët.

Pas çiklizmit, çifti u ul në një park në Londrën Perëndimore, sipas dëshmitarëve dhe më pas nisën prekjet intime.

“Kishte shumë njerëz përreth, por askush as nuk u shqetësua nga kjo. Nuk mendoj se dikush po i kushtonte vëmendje, por ne thjesht nuk mund të besonim se çfarë po ndodhte. Të gjithë të tjerët vetëm ishin shtrirë dhe merrnin rrezet e diellit dhe shijonin motin e nxehtë. Fëmijët po luanin pak metra më larg. Duket sikur nuk prisnin dot asnjë sekondë më shumë, ishte një moment pasioni”, rrëfyen ata.