Një ngjarje tragjike ka ndodhur mbrëmjen e djeshme në Mal të Zi, ku një 34-vjeçar vrau 10 persona dhe më pas ai u eliminua nga një qytetar.

Vuko Boriloviç pas një konflikti për qiranë me familjen që kishte marrë ambient me qira në shtëpinë e tij, ka shkaktuar tragjedinë e përmasave të mëdha.

Mediat malazeze shkruajnë se sulmuesi fillimisht ka vrarë fqinjën dhe fëmijët e saj, e më pas ka telefonuar bashkëshortin për t’i treguar çfarë kishte bërë. Më pas ai është kapur nga një bashkëqytetar i tij, dhe më pas është arrestuar nga policia.