Një reportere në Kanada ka kaluar një moment tepër të vështirë. Ajo gati sa nuk u rrëzua gjatë lidhjes “live”.

Gazetarja, Jessica Robb po raportonte pasditen e së dielës, por në një çast, ajo duket se ndjen siklet dhe fillon të humbasë fjalët.

“Nuk po ndihem shumë mirë tani dhe nuk jam gati…” dëgjohet duke thënë ajo teksa spikerja ndërpret lidhjen “live”.

“Ne do të sigurohemi që Jessica të jetë mirë. Faleminderit”, u shpreh menjëherë spikerja.