Kontabilisti grek, që u gjet i varur në shtëpinë e tij në Moschato mbrëmjen e së hënës, ishte baba i dy fëmijëve. Nëna e tij e tronditur foli për Alpha, duke e cilësuar 50-vjeçarin si një “baba të dashur”.

“Oh Virgjëresha ime, çfarë të pres tjetër, Krishti im. Ai ishte një baba i dashur. Kudo që shkonte merrte me vete fëmijët e tij, madje edhe në futboll. Ai kishte një familje të bukur. Ai ishte një personazh i qetë dhe i dashur nga njerëzit. Ai gjithashtu kishte krijuar një ekip të tijin”, e përshkroi ajo të shkatërruar.

“Të kesh një vdekje të tillë? Çfarë dëmi kishte bërë? Çfarë kishte bërë ai për të merituar një vdekje të tillë?’ ai shtoi.

Në të njëjtën kohë, hetimi i EL.AS-it është në zhvillim të plotë, ku autoritetet po tentojnë të bashkojnë copat e “puzzle”.

Gruaja dyshohet se u ka pohuar oficerëve se 50-vjeçari i kishte borxh. Në takimin fatal, burri, sipas asaj që dyshohet se i ka thënë policisë 47-vjeçari, ka qenë i dëshpëruar pasi nuk ka mundur t’i japë paratë.

Gjatë takimit, sipas 47-vjeçares, ka ndodhur një përleshje, gjatë së cilës, siç pretendon ajo, ka marrë një kordon dhe ka tentuar ta mbysë 50-vjeçarin, me ç’rast ai ka reaguar dhe ka kërcënuar se do të vrasë veten.

Sipas dëshmisë së saj, pasi ka tentuar ta mbyste, 50-vjeçari i ka thënë: “Nuk duroj dot më, do vras ​​veten”.

Në atë kohë, ajo tha se u përgjigj me “vetëvrasje”, ku burri u ngjit në karrige, duke i vendosur rripin që kishte varur nga varja në qafë dhe gruaja e tërhoqi karrigen nga ai, duke rezultuar në 50-vjeçarin. i vjetër është i varur.

Mësohet se ajo në dëshminë e saj tha: “E ndihmova, ia shtyva karrigen”, dhe kur e pa burrin të varur, nuk dinte çfarë të bënte derisa u shfaq policia.