Pamjet e reja tmerruese janë publikuar nga masakra e festivalit Nova ku shihen terroristët e Hamasit duke qëlluar dy gra teksa ato përpiqeshin të iknin. Pamjet u kapën nga kamerat e sigurisë në Kibbutz Alumim, i cili ndodhet në lindje të vendit ku u mbajt festivali, sipas DailyMail.

Në video duket një grup që arrin në Kibbutz pasi ikën nga festivali, duke menduar se ata janë të sigurt nga çdo sulm i mëtejshëm. Megjithatë, atyre papritmas u zënë pritë tre persona të armatosur të Hamasit, të cilët shihen duke vrapuar drejt tyre duke mbajtur armë në dorë. 

Një nga terroristët e Hamasit shihet më pas duke ndjekur dy gra, duke arritur përfundimisht me një para se t’i kapte flokët dhe ta qëllonte në drejtim të saj. Më pas shoqja e saj ngrin nga frika para se të lutet për jetën e saj me personin e armatosur, i cili më pas e ekzekuton edhe atë.