Ky moment është kapur nga kamerat e sigurisë në qytetin Lanus në Argjentinë. Nga pamjet shihet se 63-vjeçarja ka humbur kontrollin dhe duke u përpjekur të ndalojë, ajo ka shtuar shpejtësinë e cila ka rezultuar në një përplasje.

Iu desh ndihma e zjarrfikësve që ta nxirrnin atë nga makina, e cila kishte pësuar lëndime të lehta dhe u dërgua menjëherë në spital.