Greqia lindore do të përfshihet ditën e nesërme nga një stuhi e rrezikshme dëbore, të cilën meteorologët e kanë quajtur “Barbara”.

Stuhia do të prekë Atikën veriore, veri-lindore dhe veri-perëndimore.

Ministria për Mbrojtjen e Qytetarit u ka dërguar banorëve të Atikës në orën 06.59 të pasdites sot një mesazh paralajmërues për reshjet e rrezikshme të dëborës që pritet të nisin nesër, 5 shkurt.

Autoritetet u bëjnë thirrje nëpërmjet mesazhit “Alert” banorëve të zonave të kufizojnë lëvzjet e tyre të panevojshme dhe të ndjekin udhëzimet përkatëse dhe të tregojnë kujdes.

“Mesazh paralajmërues për reshje të rrezikshme bore nga mesdita e datës 02.05.2023 në veri, veri-lindje dhe very-perëndim të Atikës. Kufizoni lëvizjet e panevojshme dhe ndiqni udhëzimet e Autoriteteve”, shkruhet në mesazhin alert që iu dërgua sot qytetarëve.