FBI ka arritur të arrestojë një prej 10 persona më të kërkuar ndërkombëtarisht i akuzuar për shpërndarjen dhe prodhimin e materialeve pornografike me të mitur.

40-vjeçari Michael James Pratt, ra në prangat e policisë në Madrird, pasi ishte arratisur nga SHBA-të. Më herët ishte ofruar dhe një shpërblim prej 100, 000 dollarësh për këdo që ndihmonte në kapjen e tij.

Prat ishte administrator i faqeve për të rritur, “GirlsDoPorn” dhe “GirlsDoToys”, ku shpërndaheshin qindra video më përmbajtje pornografike, me vajza të mitura, të cilat rekrutoheshin përmes mashtrimit. Fakti më i tmerrshëm është se në disa përmbajtje tregoheshin dhe pamje nga sulme seksuale që u bëheshin vajzave të mitura në rrugë.