Komandanti, qeni 2-vjeçar i familjes Biden, ka kafshuar një tjetër agjent të Shërbimit Sekret.

Sulmi ndodhi të hënën mbrëma dhe oficeri u trajtua në vendngjarje, tha Shërbimi Sekret në një deklaratë të martën.

Kjo është hera e 11 që qeni kafshon një roje në Shtëpinë e Bardhë ose shtëpinë e familjes Biden.

Sekretari i shtypit i Shtëpisë së Bardhë ka fajësuar më parë për sulmet stresin e jetesës në Shtëpinë e Bardhë.

“Siç e dini të gjithë, kompleksi i Shtëpisë së Bardhë mund të jetë unik dhe shumë stresues. Kjo është diçka që unë jam e sigurt që të gjithë mund ta kuptoni,” tha ai në korrik.

“Është unike dhe është stresuese për të gjithë ne. Kështu që ju mund të imagjinoni se si është për një kafshë shtëpiake.”

Komandanti është më i riu nga dy pastorët gjermanë të familjes Biden. Incidentet e tjera të kafshimit ndodhën në shtëpinë e presidentit dhe zonjës së parë në Delaware.

Në korrik, zyrtarët e Shtëpisë së Bardhë thanë se ishin duke u përpjekur për teknika të reja shtrëngimi dhe trajnimi ndaj Komandantit, pas një sërë sulmesh ndaj personelit.