Në një kamp emigrantësh në Greqi kanë mbizotëruar janë dëgjuar thirrje të palestinezëve në orët e vona të mbrëmjes së djeshme pasi morën informacionet se në një sinagogë në Jeruzalem u vranë shtatë persona.

Ata kishin parulla në duar dhe bërtisnin në mbështetje të Palestinës.

“Rroftë Palestina” dëgjohen të thonë ndër të tjera “Allahu Ekber”, përpos këngëve tradicionale palestineze.
Sipas informacioneve, ngjarja e tyre spontane erdhi pasi sulmi vdekjeprurës në një sinagogë në Jerusalemin ku u shkaktuan 7 viktima.