Një histori tragjike është zbuluar në Agrinio, Greqi, teksa një djalë 4-vjeçar është përdhunuar nga një futbollist 28-vjeçar.

Sipas “Protothema”, futbollisti  është identifikuar si Dimitris Kravaristis, lojtari i Kombëtares së Tretë dhe në kohën kur akuzohet se ka ngacmuar 4-vjeçarin, ka qenë ushtar në një zonë aty pranë. Nëna e tij punonte si dado në shtëpinë e të miturit dhe ai shkonte shpesh për ta vizituar.

Më e tmerrshmja është se kur nëna e tij zbuloi veprimet e urryera të djalit të saj, jo vetëm i mbuloi ato, por e lejoi atë të vazhdonte ti kryente. Prindërit e 4-vjeçarit dyshuan se diçka nuk shkonte kur vunë re një ndryshim në sjelljen e tij, por edhe kur panë disa nga vizatimet e tij. Më pas, ata iu drejtuan një specialisti, i cili e kuptoi shumë shpejt se çfarë kishte ndodhur.

Ka qenë vera e vitit 2021 kur babai i fëmijës ka denoncuar në Drejtorinë e Sigurimit të Agrinit 52-vjeçaren e atëhershme dhe djalin e saj për abuzime me djalin e tij katërvjeçar. Gruaja ishte kujdestarja e fëmijës dhe për këtë arsye djali i saj kishte akses të lehtë me djalin e vogël.