Një ngjarje shokuese ka ndodhur në Britaninë e Madhe, ku një 34-vjeçar është arrestuar pasi ka kryer marrëdhënie seksuale me një kalë.

I riu është identifikuar si Phillip Henry, ndërsa ngjarja ka ndodhur në një stallë private në Dover, Kent.

Ai u kap në flagrancë nga një punonjës dhe u largua nga vendi i ngjarjes, por u arrestua kur ADN-ja e tij u gjet në një mostër të marrë nga kalë që ai sulmoi. Para autoriteteve ai e pranoi krimin, ndërsa deklaroi se ndihej i vemtuar dhe kishte nivele të larta stresi.

Nga ana tjetër, e dhe punonjësja e stallës, kur Sarah Irons, ka përshkruar momentin kir e kapi Henry-n në flagrancë duke kryer aktin.

“Ai po qëndronte pas kalit. Kishte veshur pantallona të verdha me dukshmëri të lartë, të cilat kur e gjeta i kishte ulur poshtë. Ai po e shtynte mbrapa dhe nga pas kalit, i cili nuk lëvizte por vetëm bërtiste.”- shpjegoi ajo.

Ajo shtoi se kur Henry ndjeu praninë e saj, ngriti pantallonat dhe u largua me vrap, deri sa u kap nga policia.