Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Palermo të Italisë mbrëmjen e djeshme.

Një djalë vetëm 13-muajsh mbërriti në urgjencë në gjendje të rëndë pasi kishte gëlltitur kanabis.

Fatmirësisht i vogli është gjallë, por mjekët kanë parë tek foshnja dëmtime në kafkë.

Gjykata ka vendosur që të kryhen konrolle në banesën e familjes së fëmijës dhe të merren në pyetje prindërit e tij.

Prindërit mohuan kategorisht që fëmija e tyre a kishrte gëlltur kanabisn në shtëpi.

Ende nuk ka një konkluzion të qartë se çfarë ia ka shkaktuar foshnjes dëmtimet në kafkë.