Një profesor amerikan i universitetti të Stanford thotë se alienët janë në tokë prej shumë kohësh.

Kjo është një çështje për të cilën njerëzi vrasin mendjen prej kohësh, që prej akademikëve deri te konspiracionistët, a ekzistojnë alienët?

Teori të shumta sugjerojnë se nuk jemi vetëm në univers, sipas të cilave është e sigurt që ekzistojnë civilizime të tjera inteligjente, por ndoshta universi është aq i madh saqë rrugët e tyre nuk janë hasur ndonjëherë me njëra-tjetrën, shkruajne mediat kurioze.

Mes teorive të tjera të përmendura me humor nga mediat është ajo që thotë se universi është i mbushur kudo me jetë inteligjence, por për arsye të lakmisë, egoizmit të njeriut dhe impulseve të tij shkatërrimtare, ‘alienët nuk preferojnë të na kontaktojnë’.

Diku mes tyre rendimet dhe opinioni i profesorit Dr Garry Nolan i cili shkon akoma më tej duke thënë se jo vetëm që format e jetës jashtëtokësore ekzistojnë por “me ‘100% siguri ato jetojnë mes nesh.