Një oficer i armëve të zjarrit të Met, i cili ruante parlamentin u zbulua sot si një nga përdhunuesit serialë më të këqij të Britanisë, pasi pranoi më shumë se 80 shkelje seksuale gjatë gati 20 viteve.

David Carrick, 48 vjeç, i njohur për kolegët e policisë si ‘Bastard Dave’, sot u deklarua fajtor për 24 përdhunime dhe një sërë krimesh të tjera sadiste kundër 12 grave midis 2003 dhe 2020.

“Monstra” kënaqej duke i poshtëruar viktimat e tij, të cilat i quajti ‘skllave’ të tij, me disa të mbyllur në një dollap të vogël poshtë shkallëve për dhjetë orë pa ushqim, duke i rrahur me rrip ose duke i detyruar të pastronin shtëpinë e tij lakuriq.

Ai ishte në gjendje të torturonte dhe abuzonte me gratë për 17 vjet, pavarësisht se ishte vënë në qendër të vëmendjes së policisë nëntë herë para arrestimit të tij, kur u ngritën akuza për përdhunim dhe dhunë në familje. 

Met tani po shqyrton më shumë se 1,600 raste të pretendimeve për shkelje seksuale ose dhunë në familje që përfshijnë oficerë dhe personel;

Carrick u paraqit sot në Gjykatën e Kurorës Southwark për t’u deklaruar fajtor për katër akuza për përdhunim, dhe sulm të pahijshëm, në lidhje me një grua 40-vjeçare në 2003.