Britania është përfshirë nga një debat i fortë, pas episodit të fundit të një reality-show.

Bëhet fjalë për programin e transmetuar, në “Channel 4”, “Shtëpi e hapur: Eksperimenti i Madh i Seksit”, ku pjesëmarrësit morën mjesë në një orgji, e cila u transmetua në televizion.

Shfaqja kontroverse, aktualisht në serinë e dytë, sheh çifte të përkushtuara që vijnë në një pushim luksoz për të provuar nëse hapja e marrëdhënieve të tyre dhe seksi me njerëz të tjerë mund të ‘forcojnë lidhjen e tyre’.

 

Megjithatë, shikuesit që shikonin episodin e fundit u lanë të përpëlitur nga orgjia e 15 personave, e cila u quajt “after party”.

Duke ndezur një lumë komentesh negative në Tëitter, momenti i rrezikshëm televiziv është emisioni më i fundit që shtyn kufijtë, i porositur nga Channel 4, me programe të tilla si “Naked Attraction” dhe “My Massive C***”, rreth burrave me penise tepër të mëdhenj, që transmetohen në muajt e fundit.

Këtë javë, ata që shikonin zhvillimet më të fundit në Eksperimentin e Madh të Seksit, mbetën po aq të habitur nga guximi i shfaqjes, me një shikues që tha: ‘Nuk mund ta besoj që kjo është në TV normal’.

Një tjetër shprehu frikën se fëmijët e të përfshirëve do t’i shihnin prindërit e tyre duke marrë pjesë në seancën e seksit në grup.

Çiftet në ‘tërheqjen’ e seksit, nën drejtimin e një psikologu, vlerësohen për të përcaktuar se sa ‘gati’ janë për të provuar një marrëdhënie të hapur, ndërsa prezantohen me një grup beqarësh.